ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“DYP’yi komaya soktular”

“DYP’yi komaya soktular”
YAYINLAMA: 29 Nisan 2021 / 16.03
GÜNCELLEME: 29 Nisan 2021 / 16.03
DYP Gaziantep teşkilatının son 8 aydan bu yana çok kötü yönetildiğini ileri süren DYP eski İl Başkanı Cemal Altunbaş, mevcut il başkanının milletvekili seçilebilmek için her türlü kalıba girdiğini, ancak bunda başarılı olamadığını ileri sürdü.

Teşkilattaki sıkıntı ve uygulamalardaki haksızlığın GİK tarafından son anda fark edildiğini ifade eden Altunbaş, “GİK il başkanlarının milletvekili aday adayı olmasını önledi. Partideki yıkım ve zararların birazcık önüne geçilmiş oldu. İl başkanından sonra Doğru Yol tabanına büyük darbe vuran mahallelerdeki gerçek partililerin delege olmasına mani olan Gaziantep Milletvekilinin durumu il başkanından farklı değil. Bu ikili sırt sırta vererek Gaziantep’te partinin can damarlarını kurutmak için ellerinden geleni yaptı. Yanlarına bir de eski Nizip Belediye Başkanı’nı alınca Gaziantep’te DYP’yi komaya soktular. Bu üçlüye sesleniyorum. Siz bu partinin geleneklerini nasıl yok saydıysanız, siz bu partinin partililerini nasıl ayakaltına aldıysanız, yapılacak ön seçimde siz de yok olup gideceksiniz” diye konuştu.

Partiyi yıkma ve yok etme çabalarına delegelerin ön seçimde gerekli dersi vereceğini hatırlatan Altunbaş, “Yazıp bozduğunuz, partinin dışında bıraktığınız delege sizi amacınıza ulaştırmayacaktır. Doğru Yolcular gerekli dersi ön seçimde verecek. Partiyi eski haline getirmek için bu partiyi sevenlerin yeniden yönetimleri ve gücü eline alacağından hiç şüpheniz olmasın” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *