ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

DYP’li delegeler duyarlı davranmalı

DYP’li delegeler duyarlı davranmalı
YAYINLAMA: 03 Mayıs 2021 / 15.24
GÜNCELLEME: 03 Mayıs 2021 / 15.24
DYP’nin 1 Eylül Pazar günü yapacağı ön seçim için aday adayları hararetle çalışıyor. Aday adaylarından Uzo Karayılan ile Feyzullah Yıldırır adayların sağduyulu hareket ederek partiyi iktidara taşıyacak kişilere oy vermesini istedi.

Uzo Karayılan, “Gün iktidara yürüme günüdür. Gün birlik ve beraberlik içerisinde DYP’yi 4 Kasım sabahı tek başına iktidara taşıma günüdür. Bu nedenle delegelerimiz oy kullanırken bizi bu yarışta en iyi şekilde temsil edecek adaylara oy vermeli” diye konuştu.

Uzo Karayılan, “Gün iktidara yürüme günüdür. Gün birlik ve beraberlik içerisinde DYP’yi 4 Kasım sabahı tek başına iktidara taşıma günüdür. Bu nedenle delegelerimiz oy kullanırken bizi bu yarışta en iyi şekilde temsil edecek adaylara oyu vermeli” diye konuştu.

Feyzullah Yıldırır ise, her ne kadar adil olmayan bir ortamda aday yoklamasına gidilmesine rağmen sağduyulu delegelerin özenle hareket ederek partiye faydalı isimleri seçeceklerine inandıklarını açıkladı. Yıldırır, “1 Eylül sandığından elbette partiye hizip sokanlar kendi emelleri doğrultusunda blok delegeleri usulsüz ve tüzüklere aykırı yazılanlar, partiyi işgal edenler değil DYP’yi Gaziantep’te birinci parti yapmaya aday olanlar çıkaracaktır” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *