ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

DSP’den geleceğini göremeyenler ayrıldı

DSP’den geleceğini göremeyenler ayrıldı
YAYINLAMA: 19 Mart 2021 / 20.00
GÜNCELLEME: 19 Mart 2021 / 20.00
DSP’li Bakan ve milletvekillerinin partiden istifasını tasvip etmediğini açıklayan DSP Şehitkamil ilçesi eski Başkanı Seyit Seyitoğulları, “İstifa edenler, bu partide geleceğini garanti göremeyenlerdir ”dedi.

DSP'nin aynı olduğunu ifade eden Seyitoğulları partiden istifa etmeyi düşünmediğini belirterek, “İstifa edenler yanlış yaptı. Madem yanlış yapılıyordu veya partide gördükleri yanlışlar vardı, niçin daha önce söylemediler? Rahşan Hanım’ın yanında alkış tutanlar, bugün ne oldu da karşısına geçtiler? DSP’deki tüm uygulamalar aynı, değişen hiçbir şey yok. O zaman niçin şimdi istifa ediyorlar?” diye konuştu.

DSP’ye yıllardır oy verenlerin partiden hiçbir çıkar beklemediğini söyleyen Seyitoğluları sözlerine şöyle devam etti: “Bu partiden seçilip bir yerlere gelenler, hep çıkar bekledi. Beklenti içinde olanlar geleceklerini bu partide garanti görmedikleri için görevlerini tamamlayarak olası bir seçimde de kendi kendilerini bitireceklerdir.” Yeni oluşumun varlık gösteremeyeceğini, değil birinci parti, 5. parti bile olamayacağını söyleyen Seyitoğulları, yeni oluşumun DSP’den ayrılanlardan oluştuğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *