ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

DSP’de fesih sıkıntısı

DSP’de fesih sıkıntısı
YAYINLAMA: 28 Haziran 2020 / 17.57
GÜNCELLEME: 28 Haziran 2020 / 17.57

DSP il ve ilçe teşkilatlarının genel merkez tarafından feshedildiği iddiaları parti içerisinde hareketlenme yaratırken, 1.5 ay önce atanan yeni yönetimlerde de sıkıntılara yol DSP İl Başkanı Erdal Çerkezoğlu, partiyi belli bir yere taşıdıklarını ve geçmişe dönük 5 milyar borç ödeyerek plan-proje içerisinde olduklarını, fesih sözlerinin yalan olduğunu kaydetti.

Sabah’ın sorularını yanıtlayan DSP İl Başkanı Çerkezoğlu, iddiaların asılsız olduğunu belirterek görevinin başında olduğunu açıkladı. DSP’de aslında hep kısa dönem görev yapıldığını, bu nedenle insanların hep kısa süreli bir hizmet beklediğini ifade eden Çerkezoğlu, “Ben daha dün genel merkez ile görüştüm. Bazı taleplerimiz oldu. Eğer bir fesih olsaydı beni muhatap almazlardı. Üstelik Rahşan Hanımla görüştüm. Bizden önce partilinin haberi oluyor. Aslında önce benim haberim olmadı gerek” şeklinde konuştu.

Çerkezoğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Göreve geldiğimden bu yana çok yoğun şekilde çalışıyoruz. Önce partiye yeni bir yer kiralayıp döşettik. Şehitkamil İlçesi ile il aynı binada hizmet veriyor. Şahinbey ilçesi için de uygun bir yer arıyoruz. Partinin geçmişe dönük biriken 5 milyar 143 milyon liralık borcunu kapattık. Şu an partimizin tek kuruş borcu yok. Şimdi ise protokol ve basınla tanışma ziyaretlerimiz olacak. Bu arada partililerin sorunları ile yakından ilgilenip yasal çerçeve içerisinde çözümü için gayret göstereceğiz. Biz buraya partiye faydalı olmaya geldik. Ve bu bayrağı bulunduğu yerden daha ileriye taşımayı amaçlıyoruz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *