ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Dört trafik kazasında bir çocuk öldü, 5 kişi yaralandı

Dört trafik kazasında bir çocuk öldü, 5 kişi yaralandı
YAYINLAMA: 13 Kasım 2020 / 13.05
GÜNCELLEME: 13 Kasım 2020 / 13.05

Dün ilimizde dört trafik kazası meydana geldi. Kaza sonunda bir çocuk öldü, beş kişi yaralandı. Nizip yolundaki zincirleme kazada bir sürücünün ayakları kırıldı. Şoför Veli Kalkan’ın Muavini Ahmet Tabanıyastı AP 971 plakalı kamyonla Bekirbey, Büyüktaş sokakta giderken yolda oynamakta olan beş yaşlarındaki Ayşe Ekici'ye çarparak ağır yaraladı.

Yaralı çocuk hastanede öldü. Şoför Fahri Budak DA 314 plakalı kamyonuyla Yeni Nizip yolunda giderken arkadan Bulgar uyruklu şoför Petereh Zidray kof yönetimindeki N.3.6928 plakalı fırın çarpması sonunda önünde gitmekte olan Bulgar uyruklu şoför Petko Spasof Nonino yönetimindeki NZ 02 36 plakalı tırla çarpıştı. Zincirleme kaza sonunda şoför Fahri Budak'ın ayakları kırıldı.

Ramazan Özdemir yönetimindeki 31 ED 131 plakalı oto ile Karayılan caddesinde seyrederken yolda oynatmakta olan 7 yaşlarındaki Ayhan Çevik, 8 yaşındaki Cuma Demiray ve Sedat Keyf’e çarparak yaralanmalarına neden oldu. Son kaza İpekyol özerinde Reşit Kaya Tekel içki fabrikası önünde seyrederken yolun karşısına geçmek isteyen İsmail Altın’a çarparak yaraladı.

Kazalara el koyan güvenlik kuvvetleri sanık sürücüleri yakalayarak haklarında yasal işlem yapmaya başladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *