ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Dört dispanserde günde150-200 yoksul vatandaş muayene ve tedavi ediliyor

Dört dispanserde günde150-200 yoksul vatandaş muayene ve tedavi ediliyor
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2020 / 16.23
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2020 / 16.23

Zafer Haftası dolayısıyla 26 Ağustos’ta başlayan yoksul vatandaşlarımızın sivil ve askeri doktorlar tarafından muayene ve tedavi çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Şehrimizin dört ayrı semtindeki dört dispanserde her gün saat 16’dan sonra askeri ve sivil doktorlar tarafından yoksul ve hasta vatandaşların muayene ve tedavi çalışmaları düzenli devam ediyor. Her dispanserde bir mütehassıs ile iki pratisyen doktor gönüllü olarak hizmet ediyor. 

Verilen bilgilerden öğrenildiğine göre dört dispanserde günde 150-200 yoksul hasta vatandaşımızın muayene ve tedavisi yapılıyor. Bunlardan durumları çok kötü olanlara parasız ilaç da veriliyor. Bu arada vatandaşlar tarafından yapılan ilaç bağışları belediye ekipleri tarafından toplanıyor. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı da çalışmalara katılarak düne kadar 34 bin 880 lira ilaç yardımı yaptı.

Bu arada şehrimizdeki her mütehassıs doktor günde en az iki vatandaşımızı parasız muayene ve tedavi ediyor. Dört dispanserde muayene olan yoksul vatandaşlarımıza eczaneler yüzde on indirimli ilaç veriyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *