ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Dört aydır elektrik ve su paraları toplanmıyor

Dört aydır elektrik ve su paraları toplanmıyor
YAYINLAMA: 07 Ekim 2021 / 13.36
GÜNCELLEME: 07 Ekim 2021 / 13.36
Vatandaşlar soruyor: “İlgililer görevlerini niçin yapmıyor?” Biriken elektrik ve su paralarının birikmeden alınması isteniyor.

Şehrimizde dört aydan beri elektrik ve su paraları abonelerden tahsil edilmiyor. Dar gelirli vatandaşlar su ve elektrik paralarının birden toplanmasından endişe ediyor ve bu ücretin taksitle alınmasının mümkün olup olmadığını soruyor.

Şehir içi elektriklerinin TEK’e devredilmesinden bu yana şehrimizde elektrik ve su paraları toplanmıyor. Bu yüzden her geçen ay elektrik ve su paraları birikerek özellikle dar gelirli vatandaşın ödeme gücünü aşmaya başladı. Elektrik ve su paralarının zaman kaybedilmeden toplanmasının hem ilgili kuruluşlar için yararlı olacağı, hem de vatandaşın daha az meblağları kolaylıkla ödeyebileceği ifade ediliyor. Gazetemizi ziyaret eden vatandaşlar soruyor:

“Yarın eskiden olduğu gibi dört veya altı aylık elektrik ve su makbuzları getirilip, üç gün içinde ödemediğiniz takdirde elektrik ve suyunuz kesilecektir, denilirse bunun suçlusu biz mi olacağız? İlgililer görevlerini niçin zamanında yapmayarak vatandaşı güç durumda bırakıyorlar?”

TEK yetkililerinin ve belediye işletmesinin soruna kısa sürede eğilerek çözüm getirmesi ve vatandaşın perişan edilmemesi bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *