ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Döküntü giyim eşyası satan ve fazla fiyatla satış yapanlar cezalandırılacak 

Döküntü giyim eşyası satan ve fazla fiyatla satış yapanlar cezalandırılacak 
YAYINLAMA: 25 Ocak 2021 / 13.20
GÜNCELLEME: 25 Ocak 2021 / 13.20
İkinci Ucuz Giyim Fuarı dün açıldı. Fuara 16 dışardan, 156 Gaziantepli firma katıldı

İkinci Gaziantep Ucuz Giyim Fuarı dün saat 18’de yapılan törenle açıldı. Fuarı gezen vatandaşların eğlenmesini de sağlamak amacıyla bir de lunapark getirildi. İlgililer Ucuz Giyim Fuarı’nda döküntü giyim eşyası satanlarda belirlenen vs. etiketlenen fiyatların üzerin de satış yapanların derhal cezalandırılacağını ve fuardan çıkarılacağını bildirdiler. Dün törenle açılan Gazi Ucuz Giyim süreyle 20 Haziran’a kadar açık kalacak.

Giyim fuarları halkımızın büyük gereksinimi olan giyimle ilgili istekleri karşılamak, kentte ve Türkiye Giyim Sanayiinde üretilen her çeşit giyeceği halka takdim etmektir. Ucuzluk sıfatı eski ve demode olmuş giyim eşyasını satmak demek değildir. Ucuzluk Pazarlamanın toplu olmasından kaynaklanmaktadır. Ayrıca pazarlamadaki maliyet unsularının Belediyemiz tarafından alınan tedbirlerle asgariye indirmekten kaynaklanmaktadır. İkinci Ucuz Giyim Fuarı’na. 16'sı Gaziantep dışından firmalar olmak üzere 156 firma katılmaktadır.

Fuara imkan ölçüsünde eğlence birimlerde eklenmiştir. Güneyin en büyük Luna Parkı Fuarda tesis edilmiştir. Fuar’ın kısa sürede hazırlanmasında emeği geçen tüm Belediye Kuruluşlarına ve fuarda temsil için gayretli iş adamlarına teşekkür eder fuarın kentimize yöremize ve Türk Ekonomisine hayırlı olmasını dilerim.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *