ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Doktorlar ve personel, hastaları güler yüzle tedaviye başlayacak”

“Doktorlar ve personel, hastaları güler yüzle tedaviye başlayacak”
YAYINLAMA: 29 Eylül 2020 / 14.02
GÜNCELLEME: 29 Eylül 2020 / 14.02
Devlet Hastanesi’nin yeni Baştabibi Güngör Ceydeli gazetecilerle sohbet toplantısı yaptı

“Hastanede her 10 dakikada bir doktorlar ve personelin hastalara ihtimamla bakmaları için anons yaptırıyorum.” Devlet Hastanesinde 15 doktor, 4 dişçi, 4 de eczacı var. Kadro eksiği yok.  Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Güngör Ceydeli dün saat 14’te hastane toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı yaptı. Basın mensuplarıyla tanışan Dr. Ceydeli hastanenin durumu, çalışma sistemi ve hastanenin halka daha iyi hizmet vermesi için görüşlerini açıkladı. Basın mensuplarının çeşitli sorularını cevaplandıran Dr. Ceydeli şunları söyledi:

“Devlet hastanesi halkın hastanesidir. Halka hizmet etmek vazifesidir, buna mecburdur. Sağlık hizmetlerinin kusursuz yürütülmesi için tüm personel, başta doktorlar olmak üzere zamanında hastanede bulunacaktır. Doktor arkadaşlarım ve personel hastalara güler yüz göstermek mecburiyetindedir. Hastayı daha kapıdan içeri girmeden güler yüz göstererek tedaviye başlayacağız.

Poliklinik ile hastane çalışmalarını birbirinden ayıracağız. Bunun için yapılmış bulunan binanın hizmete girebilmesi için 1,5 mil yona ihtiyaç var. Bunu ya bakanlıktan temin edeceğiz ya da bir vatandaşın yardı mini talep edeceğiz. Hasta nemizi Gaziantep ve çevresine hizmet eder duruma getireceğiz Hastanede her on dakikada bir doktor ve personelin hastalara güler yüz göstermesi ve ihtimam la bakmaları için anons yaptırıyorum. Bir patolog ile intaniye mütehassısı geliyor. Beyin cerrahımız da var. Bundan sonra kanser teşhisi, beyin ameliyatı için hastalar Adana'ya gitmeyecek. 15 doktor, 4 eczacı ve dört dişçi ile tam kadro halinde çalışıyoruz. Doktor eksiğimiz yok.

Baştabip olarak görev yaptığım sürece düzen, disiplin içinde hizmetleri aksattırmayacağım. Hizmetlerimizin daha iyi görülmesi için sayın valim ve paşamız yakın ilgi gösteriyor.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *