ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Doğruyol Partisi Genel Başkan Yardımcısı basın toplantısı yaptı

Doğruyol Partisi Genel Başkan Yardımcısı basın toplantısı yaptı
YAYINLAMA: 02 Aralık 2022 / 14.16
GÜNCELLEME: 02 Aralık 2022 / 14.16
Önce konuşan sonra da yazılı bir bülten dağıtan Halil Ünalp, daha çok Anavatan Partisi’ne çattı

Doğruyol Partisi Genel Başkan yardımcısı Halil Ünalp, kuruculardan Zekeriya Akçalı ve İsmail Kıral Göğüş teşkilatlanma çalışmalarını ve kayıt seferberliğini mahallinde tetkik etmek üzere Gaziantep’e gelmişlerdir.

Genel Başkan yardımcısı Ünalp, basına verdiği demeçte: “Seçime iştirak ettirilmememize rağmen bütün Türkiye’de olduğu gibi, Gaziantep’te de teşkilatı inançlı, azimli ve kararlı bir şekilde dimdik ayakta ve görev şuuru içinde görmekten fevkalade memnunum. Sessiz fakat kararlı milyonların gösterdiği teveccüh katılabileceğimiz ilk seçimde tercihini partimizin lehinde kullanacağının işaretidir. Görünürde Türkiye’nin idaresine talip olan partilerin dağarcıklarında aziz milletimize verebilecekleri hiçbir şeyleri yoktur.

Bugün aylık geliri, ev kirasına yetmeyen memur ve işçi vatandaşlarımız için hayatı çekilmez bir yük haline getiren, uyguladığı ve uygulamaya devam edeceğini söylediği faiz politikası ile 300 bin vatandaşın 200 milyar lirasını 3-5 soyguncuya kaptıran, bankaları batıran, ekonomiyi içinden çıkılmaz hale getiren, giden gider, kalan sağlar bizimdir, diye toplu iflaslarla mübah gören, köylünün, çiftçinin bir yıllık namuslu alın terinin karşılığını aylarca verdirmeyen, düşük fiyatla çiftçiden aldığı mahsulü, tohumluk diye iki misli fiyata yeniden satan, esnafa siftahsız dükkan kapattıran ve millete mal olmuş eserleri 3-5 fırsatçıya satacağını şimdiden ilan eden zihniyet temsilcilerinin milletin derdine derman olamayacakları açık seçik ortadadır.

Bugün Türkiye’nin iç ve dış ekonomik ve siyasi fevkalade büyük problemleri vardır. Bu problemler ancak bütün partilerin iştirak edeceği hür ve serbest seçimler sonucu teşekkül edecek ve gerçek millet temsilcilerinden meydana gelecek parlamento tarafından halledilebilir.” denildi

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *