ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Doğan’ı CHP’de görmek isteriz

Doğan’ı CHP’de görmek isteriz
YAYINLAMA: 20 Haziran 2021 / 17.04
GÜNCELLEME: 20 Haziran 2021 / 17.04

Eski Devlet Bakanı CHP Milletvekili Adayı Mustafa Yılmaz, bir süredir bağımsız olarak siyasete devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’a çağrıda bulunarak, “Aramızda görmekten mutluluk duyarız. CHP’ye faydalı olacağına inanıyorum. Doğan’ı CHP’de görmek bize mutluluk verir” dedi.

Basit gerekçelerle partiye küsüp ayrılmaların anlamsız olduğunu vurgulayan Yılmaz şöyle konuştu: “Başkalarını bilmem ama ben Celal Doğan’ın CHP’ye dönmesi ve CHP’de politikaya devam etmesinden yanayım. Partiye faydasının olacağına da inanıyorum. Üstelik sık sık Doğan’a rağmen politika yapan biri olarak ben şu an için partiye gelmesinden hiçbir rahatsızlık ve sıkıntı duymuyorum, aksine aramızda yer almasını istiyorum. Partiye güç katacağına inanıyorum” dedi.

Erken seçim öncesi partilerin oya ihtiyacının olduğunu ve bir oy için bin bir çalışma yapıldığını hatırlatan Yılmaz, “Aynı çabayı, Doğan için niye göstermeyelim? Artık kırgınlıklar bir kenara atılmalı. Hatta bitmeli. Hele hele böyle önemli bir seçimde buna kimsenin tahammülü yok” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *