ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Doğan’a iç ve dış borçlanma yetkisi

Doğan’a iç ve dış borçlanma yetkisi
YAYINLAMA: 03 Haziran 2022 / 20.34
GÜNCELLEME: 03 Haziran 2022 / 20.34
Büyükşehir Belediye Meclisi 2003 Eylül ayı 2. olağan toplantısını yaptı. Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Celal Doğan’a iç ve dış kredi borçlanma yetkisi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğanın başkanlığında yapılan mecliste toplam 18 madde görüşüldü. Gündem maddelerinden Büyükşehir Belediyesi Başkanı’nın aylık ödenek tespiti, Büyükşehir belediyesi meclis üyelerinin huzur haklarının tespiti, tahsili imkansız hale gelen ilan reklam vergilerinin terkin hakkı görüşülüp karara bağlandı. Ayrıca belediye başkanının iç ve dış resmi davet toplantılarında izinli sayılması ile 20K-IIc imar otoyolu üçüncü etap revizyon imar planına yapılan itiraz da kabul edildi.

Hazır olmayan ve bir sonraki oturumda görüşülmek üzere ertelenen maddeler arasında büyükşehir belediyesi 2003 yılı tarifesi, 2003 yılı bütçesi, Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Belediyeleri’nin 2003 yılı bütçeleri, Büyükşehir Belediyesi 2002 yılı artan ve eksilen ödeneklere münakale yapılması, Şehitkamil Belediyesi’nin 2002 yılı bütçesinde münakale yapılması, Büyükşehir Belediyesi zabıta ve itfaiye personelinin 2003 yılı fazla mesai hakkı, Şehitkamil ve Şahinbey Belediyeleri’nin mali imkansızlıklardan dolayı yardım talebi gelecek oturumda görüşülecek. Yine görüşülecek konular arasında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na 10 yıllığına yer kullanım hakkı verilmesi ve çevre otoyolu üçüncü etap revizyon imar planına yapılan itirazlarda daha sonraki oturumda ele alınacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *