ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Doğa insansız olur, ama insan doğasız asla!

Doğa insansız olur, ama insan doğasız asla!
YAYINLAMA: 13 Mart 2023 / 20.59
GÜNCELLEME: 13 Mart 2023 / 20.59
Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Gazikent mahallesindeki park açılışında vatandaşlar tarafından “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla karşıladı.

Annaç’ın adı yaşatılacak

Gazikent mahallesi Gazikent Toplu Konut Alanında hizmete giren parka, Büyükşehir belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan ve 2,5 ay önce yaşamını yitiren bir işçinin adı verildi.

Parka adı verilen Mehmet Annaç’ın eşi Sibel Annaç ve iki çocuğu da açılışa katıldı. Babası Mehmet Annaç’ın resmini elinde taşıyan 2,5 yaşındaki küçük Annaç, açılışa katılanları duygulandırdı.

Doğan, çalışkanlığından ve dürüstlüğünden dolayı MehmetAnnaç’ın adını parka verdiğini açıklarken, “2,5 ay önce kaybettiğimiz Mehmet Annaç’ın adı bu parkla yaşatılacak. Annaç, 1990 yılında belediyemizde göreve başladı. Mehmet Annaç, işine bağlı, dürüst, çalışkan, özverili bir arkadaşımızdı. Onun için tüm belediye çalışanlarının ve kendisini tanıyanların gönlünde sevgi ekti” dedi.

500 Milyara maloldu

Genişliği 36 bin metrekare olan ve yapımına 5 ay önce başlanan Mehmet Annaç Piknik ve Spor Alanının 500 milyar liraya mal olduğunu açıklayan Doğan, “Gaziantep’in yeni yerleşim alanlarından olan Gazikent toplu konut alanına, kentte yaptığımız hizmetlerin aynısını yaptık. Hatta daha fazlasını gerçekleştirdik. 60 bin yeni Gazikentliyi hizmetlerimizden mahrum bırakmadık. Sağlam bir altyapıya sahip olan Gazikent’te, dördüncü parkı yaptık. Büyükşehir Belediyesi olarak 15 yıllık gayretimiz, çağdaş bir kent olan, marka bir kent olan Gaziantep’in doğayla barışık, güzel görünümlü, yeşile bürünmüş, insanların rahatlıkla çıkıp gezeceği, dinleneceği, spor yapacağı alanların olduğu bir Avrupa kenti haline getirmekti. Yine başka bir amacımız, toplumda çevre bilincini geliştirmektir. Bu bilinç gün geçtikçe gelişmektedir.

Mehmet Annaç parkının açılışına Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, Şehitkamil Kaymakamı Haluk Tunçsu, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *