ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Dileyen vatandaş Dülük’te piknik yapabilecek

Dileyen vatandaş Dülük’te piknik yapabilecek
YAYINLAMA: 19 Eylül 2021 / 16.45
GÜNCELLEME: 19 Eylül 2021 / 16.45
Dülük Milli Parkı’nın tesisleri tamamlandı

İki yılı aşkın bir süredir çalışmalarına aralıksız olarak devam edilen Dülük Milli Parkının tesisleri tamamlandı. Dileyen vatandaşlar Dülük’te piknik yapabilecek.

Vali Fikret Koçak’ın ve Gaziantep'i ağaçlandırma derneği üyelerinin aralıksız çabaları sonunda Dülük orman alanı Milli Parklar arasına sokuldu. Daha sonra vatandaşların rahatlıkla dinlenmesi, piknik yapması için gerekli olan tesisler teker teker tamamlandı. Sadece piknik alanındaki yolların asfaltlanması kaldı. Bunun da parası belediyeye ödendi. Havalar uygun olur olmaz, arman yollarının asfalt kaplaması yapılacak. Konuyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz Vali Fikret Koçak şunları söyledi:

Dülük Milli Parkımızın tuvaletleri tamamlandı, çeşmeler bitirildi. Çeşmelerimizin suyu devamlı akıyor. Daha önce de belirttiğim gibi yangın kulesi de hizmete girdi.

Piknik ocakları ve banklar yerine konuldu. Vatandaşlarımın orman alanını kirletmesi için her tarafa boyatılmış çöp varilleri koyduk. Buna itina göstermelerini istiyorum. Piknik yeri hepimizin malı kirletilince oturulmaz hale gelir. Yazın da pis koku ve sinek, yapar. Dileyenler Dülük'te piknik yapabilirler.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *