ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Diğerlerinden bir farkı yok

Diğerlerinden bir farkı yok
YAYINLAMA: 17 Aralık 2020 / 13.16
GÜNCELLEME: 17 Aralık 2020 / 13.16
Ak Parti’nin diğer partilerden hiçbir farkının olmadığını söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı İrfan Çelikaslan, Türkiye’de bir parti enflasyonu yaşandığını açıkladı.

Türkiye’de gereğinden fazla parti bulunduğunu hatırlatan Çelikaslan, “O kadar çok fazla parti var ki, neredeyse sayılarını bile unuttuk. Önemli olan partilerin kurulması değil, yüklenmiş olduktan misyonlardır, görüş ve düşüncelerdir. Belirli bir misyon sahibi olmayan partiler tabela partisi olmaktan ileri gidemezler. AK Parti yeni bir parti olduğunu söylüyor. Şunu kabul etmek gerekir ki, AK Parti kendine has söylemlerle, siyasal arenada yerini almış bir partidir. ANAP, DYP veya diğer partilerle nasıl görüşlerimiz ayrı ise, AK Parti ile de aynıdır. Dolayısıyla, diğer partiler bizden ne kadar oy götürürse, AK Parti de o kadar oy götürür.

Bizim tabanımızdan AK Parti’ye en ufak bir kayma olmadığı görülmektedir. Saadet Partisi, sevgi, kardeşlik, barış, insan haklan ve özgürlük, gerçek hukuk devleti, adil gelir dağılımı ve halkın dertlerinde hemfikir, dertlerine tercüman şekilde yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Çelikaslan, “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan milli görüş düşüncesini benimsemiyor. Bu Erdoğan’ın bu konuda değiştiğinin bir göstergesidir. Yıllarca içinde yer aldığı o düşünce sayesinde İstanbul Belediye Başkanlığına getirilen bir insan, biz değiştik diyorsa, herhalde bu değiştiğinin bir örneğidir” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *