ANASAYFA arrow right Güncel

DEVA Partisi’nde görev dağılımı yapıldı

DEVA Partisi’nde görev dağılımı yapıldı
YAYINLAMA: 25 Eylül 2020 / 20.19
GÜNCELLEME: 25 Eylül 2020 / 20.19
DEVA Partisi Gaziantep İl Yönetimi ilk toplantısını geçekleştirdi. Yapılan toplantıda görev dağılımı yapıldı. Yapılan toplantıya DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Alper Akalın, İl Başkanı Av. Ertuğrul Kaya, İl Kurucu heyet ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Gaziantep’imiz katılımcı, yapıcı ve çoğulcu siyaset ile tanışacak

Akalın, yaptığı açıklamada, “DEVA Partisi Gaziantep İl Yönetim binasının açılışı ve ilk yönetim kurulu toplantısına katıldık. İl merkezimiz şehrin kalbi Gazi Muhtarpaşa’da. İnşallah tüm Gaziantep’in kalbine Gaziantep’in kalbinden gireceğiz. Her düşünceden müteşekkil bir yönetimimiz var. Genç ve kadın temsilimiz heyecanımız gibi yüksek. Bu yönetim ve merkezi bize kazandıran kurucu heyetimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gaziantep’imiz katılımcı, yapıcı ve çoğulcu siyaset ile tanışacak ve DEVA’nın farkını hissedecek inşallah” dedi.

Yapılan görev dağılımına göre, İl Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığına Mehmet Budak, İl Ekonomi İşleri Başkanlığına, Şaban Demir, İl Sektörel Gelişmeleri İzleme Başkanlığına Damla Gültekin Atsan, İl Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Başkanlığına Burhan İnal, İl Eğitim İşleri Başkanlığına Mehmet Kemal Akaltun, İl Sağlık İşleri Başkanlığına Ecz. Bülent Yılmaz, İl Sosyal İşler Başkanlığına Abdurrahman Emre, İl Kadın Çalışmaları Başkanlığına Elif Kurt, İl Gençlik Çalışmaları Başkanlığına Sabri Yağız, İl Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanlığına Selçuk Öztürkmen, İl Yerel Yönetimler ve Şehircilik İşleri Başkanlığına M. Hakan Törer, İl Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığına Filiz Kahraman, İl Dış İlişkiler Başkanlığına Serhat Aslan, İl Teşkilat İşleri Başkanlığına Ali Karakan, İl Seçim İşleri Başkanlığına Sabri Sayan, İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanlığına Ahmet Aslan, İl Halkla İlişkiler Başkanlığına Mehmet Erdoğan, İl İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığına Bülent Kendirci, İl İdari ve Mali İşler Başkanlığına Adil Tabanıyastıoğlu, İl Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanlığına Ali Arpacıoğlu ve İl Sekreterliğine Figen Akan getirildi. Fatma Karabacak

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *