ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Dert Dinleme Günü’ne 232 vatandaş katıldı

Dert Dinleme Günü’ne 232 vatandaş katıldı
YAYINLAMA: 08 Mayıs 2020 / 12.41
GÜNCELLEME: 08 Mayıs 2020 / 12.41

Gelecek yıl fuara kurulacak yürüyen merdiven yolun iki yakasını birleştirecek

Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ tarafından perşembe günleri Belediyede halkın dertleri dinlenerek sorunlarına çözümler getiriliyor. Son vatandaş dert gününe 232 katıldı. Dertlilerin çoğu Başkan Ertuğ'dan iş istedi, iletilen sorunları ve çözüm yollarını veriyoruz.

Bir hanım: “Kızıma iş vermenizi istiyorum.” Başkan Ertuğ: “Belediyemizde iş açıldığı zaman ilan ediyoruz. Bize o zaman müracaat edin. Sınava girsin, başarırsa alırız.”

  1. Korur: “27 yaşında bir çocuğum vardı. Belediyede iki yıl çalıştıktan sonra hastanede bir ay yattı. Daha sonra da kalpten öldü. Bir çocuğum daha var. Ya çocuğumu, ya da beni işe alınız.”

Başkan Ertuğ: “Oğlun bir dilekçe ile başvursun. Karşıyaka, Hacıbaba su tesislerimizde bekçilik için yerimiz varsa kendisini deneyelim.”

İzzettin Gülşen: “Bu yıl olmadı. Gelecek yıl fuara yürüyen merdiveni kuracağım. Yolun iki yakasında eğlence yerleriyle asıl fuar arasında çalışsın. Güzel bir hizmet olacağını sanıyorum” diyerek fuar hakkında başkanla uzun uzun görüş teatisinde bulundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *