ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Dert Dinleme Günü’nde Başkan Ertuğ, kavgalı karı kocayı barıştırdı

Dert Dinleme Günü’nde Başkan Ertuğ, kavgalı karı kocayı barıştırdı
YAYINLAMA: 02 Aralık 2020 / 15.50
GÜNCELLEME: 02 Aralık 2020 / 15.50

Perşembe günleri Eski Belediye binasında yapılan Dert Dinlemede Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ vatandaşların çeşitli sorunlarına çözümler getiriyor. Bu nedenle de Dert Dinleme Günlerine her gün ilgi biraz daha artıyor. Perşembe günü yapılan Dert Dinleme Gününde Başkan Ertuğ 35 yaşlarındaki karı ile kocası arasındaki aile kavgasına son verdi. Çiftleri barıştırarak evlerine yolladı. Daha sonra genç çift Başkan Ertuğ'a telefon ederek teşekkür etti.

Dert Dinleme Gününe gelen ikinci bir sorun da komşular arasındaki kavga idi. Başkan Ertuğ her iki tarafı da dinledikten sonra haklıyı haksızı ayırdı, komşuları barıştırarak aralarını buldu. İyi komşuluk münasebetleri için kendilerine ders verdi. Dert Dinlemeye gelen sorunlardan biriside kirli sularını komşusunun avlusuna akıtan kişi idi. Yakışıksız hareket ederek komşusuna pis sularını akıtan vatandaş Başkan Ertuğ tarafından ikaz edilerek bir daha yapmaması sağlandı.

Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ son Dert Dinleme Günü’nde 186 vatandaşın derdini dinleyerek çözümler getirdiğini söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *