ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Dayı filminin galası Sanko Park'ta yapılacak

Dayı filminin galası Sanko Park'ta yapılacak
YAYINLAMA: 16 Aralık 2021 / 20.37
GÜNCELLEME: 16 Aralık 2021 / 20.37
Uğur Bayraktar’ın yönettiği “Dayı: Bir Adamın Hikayesi” adlı aksiyon ve dram filminin galası 17 Aralık Cuma günü Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde (AVM) yapılacak.

Senaryosunu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk’ün yazdığı, Ufuk Bayraktar ve Gizem Karaca’nın başrolünde oynadığı film, 10 Aralık 2021 tarihinde vizyona girdi. Sanko Park AVM Merkezi Avşar Sinemalarında yarın saat 19.00’da gerçekleştirilecek gala gösterimine, oyuncular Ufuk Bayraktar ve Timur Ölkebaş ile yapımcı Abdurrahman Akpınar’ın yanı sıra, Gaziantepliler katılabilecek.

"Dayı: Bir Adamın Hikayesi"

Cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşen kahramanımızın köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi, onu çalışması için İstanbul’da kahvehanecilik yapan köylüleri Seyfi’nin yanına gönderirler. Böylece kahramanımız çeşitli olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girecek ve alemdeki zirveye yükseliş hikayesi başlayacaktır. Bu süreçte yaşadığı olaylar sonucu adam kabadayılar alemine girer ve bir süre sonra bu dünyada zirveye yükselir.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *