ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Dayakçı öğretmen soruşturma kısgacında

Dayakçı öğretmen soruşturma kısgacında
YAYINLAMA: 03 Haziran 2021 / 14.42
GÜNCELLEME: 03 Haziran 2021 / 14.42
Ödevlerini yapmadıkları gerekçesi ile 6 öğrenciyi döverek hastanelik eden öğretmen hakkında adli ve idari soruşturma başlatılıyor.

Vali Erhan Tanju, 19 Eylül Perşembe günü Onur Mahallesi’ndeki Nesrin Mehmet Abar İlköğretim Okulu’ndan görev yapan öğretmen Mehmet Ertuğrul’un kitap alamadıkları için ödevlerini yapamayan Mesut, Mikail, Ali, Yunus, Abdülkadir ve Hasan isimli öğrencileri döverek hastanelik ettiği iddialarının araştırıldığını söyledi.

Tanju, bu arada basında yer alan haberlerden sonra konuyu yakından ele alarak incelediklerini, öğretmen hakkında idari soruşturma açacaklarını söylerken, “Şu an konu araştırılıyor. Eğer olay basında yer aldığı gibi gelişmiş ise gereken yapılacaktır. Valilik olarak idari yönden soruşturma açacağız Ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığı da olayın adli yönünü inceliyor” dedi. Vali Tanju, “Hiç kimsenin sevgiye muhtaç, hele hele ilköğretim üçüncü sınıfında okuyan öğrenciye gerekçesi ne olursa olsun dayak atamaz. Tüm bu iddialar bir biri araştırılıyor. Zaten öğretmen hakkında disiplin soruşturması açtık sonuçlanması halinde eğer iddialar ciddiyse idari yönden de gereken yapılacaktır" diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *