ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Dar gelirli, yardımlarla ayakta duruyor

Dar gelirli, yardımlarla ayakta duruyor
YAYINLAMA: 12 Temmuz 2020 / 17.20
GÜNCELLEME: 12 Temmuz 2020 / 17.20

Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Fon Merkezi tarafından merkez ve taşra ilçe kaymakamlıklarına fakir halkın yakacak ve gıda yardımında kullanılmak üzere 713 milyar lira gönderildi.

Öğretmenevi toplantı salonunda, dün başlayan seminere Özel Okullar Genel Müdür Yardımcısı Öner Güney, GAZÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Celal Pekdoğan ve Özel Öğretim Şube Müdürleri Vahit Kebelioğlu, Ramis Görgülü ve Muhterem Bağçacı konuşmacı olarak katılıyor. Kentimizde faaliyet gösteren özel okul ve dershane müdürlerinin katıldığı seminerde özel okul ve dershanelere ilişkin mevzuat uygulamalarının anlatıldığı bildirildi.

GAZÜ Tarih Bölümü Başkanı Yard. Doç. Dr. Pekdoğan, “Öğrencilerinizde fikir boşlukları oluşmasına izin vermeyin, özellikle Doğu ve Güneydoğu da görülen din perspektifi altında çocuklara Arap milliyetçiliği aşılanmasına izin vermeyin” dedi. Dün başlayan seminer bugün sona erecek.

Yetkililerden alman bilgiye göre, fakir ve muhtaç insanlara yakacak ve gıda yardımı olarak dağıtılmak üzere gönderilen 713 milyar 290 milyon liranın aslan payını Şehitkamil ilçesi aldı. İlçe kaymakamlıkları tarafından yapılacak organize ile muhtaç olan fakirlere yakacak ve gıda yardımı için gönderilen paraların ayni veya nakdi olarak dağıtılabileceği belirtildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *