ANASAYFA arrow right Güncel

Daha sıkı tedbir, daha iyi sonuçtur

Daha sıkı tedbir, daha iyi sonuçtur
YAYINLAMA: 03 Temmuz 2020 / 20.02
GÜNCELLEME: 03 Temmuz 2020 / 21.08
Yeni bir süreç ile karşı karşıyayız

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’den önemli çağrı  “Salgını yenmek tedbir almakla mümkündür. Kendinizi, ailenizi ve yakınlarınızı koruyun. Korunmayan ve korumayanları uyarın. Bu bir insanlık görevidir. Daha sıkı tedbir daha iyi sonuçtur.”

Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, koronavirüs salgınına karşı vatandaşları uyararak tedbirli olmaya davet etti.

Koçer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ülkemiz ve şehrimiz Gaziantep’te  koronavirüs salgınına karşı aylardır büyük bir başarı ile yürütülen mücadelede yeni bir süreç ile karşı karşıyayız.  Virüsün etkisini kaybettiği veya yayılma hızının düştüğü düşüncesine sahip olan vatandaşlarımızın rehavete kapılması yanlıştır. Salgının durduğu, virüsün etkisinin azaldığı düşüncesiyle hareket edenler hastalığa yakalanmakta ve başkalarına bulaşmasına sebep olmaktadır. Salgınla mücadelede başarılı olabilmek, bugüne kadar verilen mücadelenin, sağlık çalışanlarımızın emeklerinin heba olmaması için mutlaka maske takmak, sosyal mesafeye azami dikkat etmek ve hijyen kurallarına uymak zorundayız. Kurallara riayet etmek ve uymayanları uyarmak  vatandaşlık görevimizdir. Bu konuda her birimize önemli görevler düşüyor. Gaziantep her türlü mücadelenin, birlikte hareket ederek üstesinden gelmeyi bilen bir şehirdir. Sağlık Bakanlığımız, Gaziantep Valiliğimiz ile eş güdüm içerisindedir ve olacaktır. Alınacak tüm tedbirler ancak vatandaşlarımızın kendilerinin alacağı tedbirler ile beraber başarı sağlayacaktır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *