ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Cumhuriyet Mahallesi 83 nolu sokak 1 yıldır damla su alamıyor

Cumhuriyet Mahallesi 83 nolu sokak 1 yıldır damla su alamıyor
YAYINLAMA: 06 Kasım 2022 / 17.08
GÜNCELLEME: 06 Kasım 2022 / 17.08
Susuzluk sorunu kalmadı diyorduk

Kartalkaya’dan şehre su nakleden dev pompaların çalışması, dev su depolarının hizmete girdiğini ve şehirde su sorununun çözüme kavuştuğunu sık sık ilgili ve yetkililerin ağzından öğrenerek verdik.

Haberimizi okuyan Cumhuriyet Mahallesi 83. Nolu sokak sakinleri gazetemize gelerek bize sordular. “Nerede o günler? Biz iki yıldan beri bir damla su alamıyoruz. 60 hanelik 83 numaralı sokağımız iki yıldır perişan. Durumu Belediye Başkanına toplu olarak ve tek tek giderek anlattık. Hemen yapılacak dediler. Hatta Başkan Ahmet Turan Ertuğ Bey derhal yapılsın diye bizzat emir verdi yanımızda. Ne yazık ki sonuç yok.

Sokağımızın 150 metrelik bölümü su alamıyor. Diğer sokaklardaki evlerde şakır şakır su akıyor. Onlardan su isteye isteye yüzümüz kalmadı. Bu evlere de gece yarısı saat 21 ile 03 arasında su geliyor. Komşularımızı rahatsız etmekten utanıyoruz artık. Sayın Başkanımız derdimize bir çare bulsun.”

Sokağın sorunu meydanda, çözümü de belediye yetkililerinde. Sokak halkının sorununa kısa sürede eğilinmesi ve çözüm getirilmesi bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *