ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Cumhuriyet Bayramı bu yıl muhteşem törenlerle kullanacak

Cumhuriyet Bayramı bu yıl muhteşem törenlerle kullanacak
YAYINLAMA: 27 Mayıs 2020 / 12.52
GÜNCELLEME: 27 Mayıs 2020 / 12.52

Ulu Önder Atatürk'ün doğumunun yüzüncü yılına rastlayan 58. Cumhuriyet bayramının geçen yıllardan daha değişik, halkın heyecanlarını dile getirecek şekilde kutlanması için dün saat 15’te Vilayet toplantı salonunda Vali Fikret Koçak başkanlığında bir toplantı yapıldı. Toplantıya 5. Zırhlı Tugay Komutanı ve Sıkıyönetim Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Şehabettin Balkan, Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ, ilgili daire müdürleri. Müdürü ve basın mensupları katıldı.

Toplantıyı açan Vali Fikret Koçak: “Ulu önderimiz Atatürk'ün doğumunun 100. yılına rastlayan bu yılki Cumhuriyet Bayramını muhteşem törenlerle kutlayacağız. Cumhuriyetin fazileti ve heyecanını bütün vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız. Bu bayram da bütün kuruluşlar her türlü fedakarlığı yapacaktır” dedi.

Daha sonra Cumhuriyet Bayramının geçen yıllara oranla değişik ve milli duygularımızı şahlandıracak bir şekilde kutlanması için getirilen çeşitli teklifler görüşülerek karara bağlandı.

Cumhuriyet Bayramı törenleri program görüşmelerinden sonra da ulu önder Atatürk'ün 10 Kasımda anılması için yapılacak program üzerinde çalışıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *