ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Çöplerin naylon torbalara konması istendi

Çöplerin naylon torbalara konması istendi
YAYINLAMA: 17 Ağustos 2020 / 20.58
GÜNCELLEME: 17 Ağustos 2020 / 20.58
Naylon çöp torbaları tanzim satış mağazalarında satılıyor

Etrafa çöp artıklarının yayılmaması, pislik yapmaması için evlerimizdeki ve iş yerlerindeki çöplerin naylon torbalara konulması isteniyor. Naylon çöp torbalarının belediye tanzim satış mağazalarında 5 lira karşılığında satıldığını bildiren belediyenin açıklaması şöyle: “Belediyemiz çöplerin daha düzenli alınması ve pisliklerin etrafa saçılmaması için, naylon çöp torbası dağıtımına başlamıştır. Çöp torbaları sinek ve böceklerin ürememesi, mikropların yayılmaması için ev ve işyerlerinin temiz tutulması, kentin açık pislikten korunması ve çöp toplayanlara kolaylık sağlanması bakımından büyük yararlar sağlamaktadır.

Her işyeri, her konut çöp torbası kullanmakla temizlik kampanyasına katkıda bulunarak, sağlıklı ve temiz bir kent yaratılması konusunda dizlere yardımcı olacaklardır.

Çöp torbaları dolduktan sonra ağızlarını sıkıca bağlayınız. Ağzı bağlı çöp tor balarını evinizin veya işyerlerinizin önüne koyduğumuz da bunlar kimseyi rahatsız etmeyecek ve temizlik araçlarımız tarafından alınacaktır. Torbalar, temizlik müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra belediyemiz tanzim satış mağazalarında da satılmaktadır. Çöp torbaları 5’li paketler 25 TL'den 20’li paketler 100 TL'den satılmaktadır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *