ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Çocuklarını satılığa çıkardı

Çocuklarını satılığa çıkardı
YAYINLAMA: 08 Ekim 2020 / 16.37
GÜNCELLEME: 08 Ekim 2020 / 16.37
Ekonomik krizin en ağır şekilde sürdüğü ülkede dramlar yaşanıyor

Seyyar satıcılık yaparak geçimini kazanan Hüseyin Çelik, zabıtayı protesto etmek amacıyla çocuklarını seyyar arabasının üzerine koyarak satılığa çıkardı.Eşi Deste’yi de yanına alarak 3 çocuğunu seyyar arabada satışa çıkaran Çelik’e polis müdahale ederek gözaltına aldı.

Anne Deste Çelik geçim sıkıntısı çektiklerini, seyyar satıcı olan kocasına zabıta izin vermeyince mecburen böyle bir yolu denediklerini belirterek “Perişanız, kim alırsa alsın çocuklarımızın durumu şimdikinden daha kötü olamaz. Eşim yaptığı eylemde haklı” dedi. Hürriyet Caddesi üzerindeki Sosyal Sigortalar Müdürlüğü önüne gelen Hüseyin Çelik, seyyar arabasına oturttuğu üç çocuğunun satılık olduğunu bağırmaya başladı. Çelik, vatandaşların şaşkın bakışları arasında zabıtanın engellemesi nedeniyle satış yapamadığını, eşi ve çocuklarıyla birlikte aç kaldığını belirterek, zabıtayı protesto ettiğini söyledi.

Seyyar arabanın etrafına biriken kalabalığa şaşkın gözlerle bakan 3 yaşındaki Kardelen,7 yaşındaki Hüseyin’in ile 6 yaşındaki Alican’ın babası Hüseyin Çelik, “Zabıta gelsin bunları da alsın” diye bağırınca meslektaşları da ona destek verdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *