ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Çocuklardan çocuklara anlamlı ziyaret

Çocuklardan çocuklara anlamlı ziyaret
YAYINLAMA: 04 Eylül 2020 / 19.26
GÜNCELLEME: 04 Eylül 2020 / 19.26
Büyükşehir Belediyesi Ana Okulu ve Çocuk Kulübü ile Doğan Bebe Kreş ve Ana Okulu öğrencileri Çocuk Yuvası’nda kalan yaşıtlarını ziyaret ederek, hoşça vakit geçirdiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Anaokulu ve Çocuk Kulübü ile Doğan Bebe Kreş ve Ana Okulu öğrencileri ile Gaziantep Çocuk Yuvası’nda barınan çocukların birlikte düzenlediği “Yeni yıl partisi" Çocuk Yuvası yemekhanesinde yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Anaokulu ve Çocuk Kulübü Müdürü Ferda Güzelhan, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı Doğan Bebe Kreş ve Anaokulu Müdürü Sibel Taş, tarafından organize edilen eğlence 7 yıldır düzenlenerek geleneksel hale getirildiği, bu yıl ilk defa çocuk yuvasında yapıldığı belirtildi.

Yuvada kalan çocuklara meyvesuyu, kuru pasta ikramı yanında hediyeler verildi. Canlı müzik eşliğinde yapılan partide çocuklar kendi aralarında oyun oynarken, bir de yarışma düzenlendi. Noel Baba kostümüyle hediye dağıtılan partide, çocuklar oldukça neşeliydi. Gaziantep Çocuk Yuvası Müdürü Mehmet Uz partinin çocuklar için iyi olduğunu, yeni yılın ne demek olduğunu öğreneceklerini söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *