ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Cinayete intihar süsü verilmesi için maktulün damarları kesildi

Cinayete intihar süsü verilmesi için maktulün damarları kesildi
YAYINLAMA: 28 Eylül 2022 / 15.41
GÜNCELLEME: 28 Eylül 2022 / 15.41
Bir kadın kocasına mide ilacına uyku haplarını karıştırarak uyuttu, sonra da kravatla boğdu

Önceki gün, Hasırcıoğlu mahallesine bir cinayet işlendi. Daha sonra maktulün bilek damarları kesilerek cinayete intihar süsü verilmek istendi.

Son yıllarda şehrimizde görülmemiş, korkunç bir cinayet işlendi. 22 yaşlarındaki bir kadın kocasına mide ilacına uyuşturucu haplar katarak uyuttu, daha sonra da kravatla boğulmak suretiyle öldürdü.

Emniyet görevlilerine Hasırcıoğlu mahallesinde oturan 34 yaşlarındaki Nizipli bir kişinin uyku haplarını aldıktan sonra bileklerini kesmek suretiyle intihar ettiği bildirildi.

Olaya Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konuldu. Doktorlar tarafından yapılan otopsi de ölen kişinin intihar etmediği, öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yapılan sorgulamada 22 yaşlarındaki karısının suçunu itiraf ettiği ortaya çıktı. Kadının verdiği ifadede kocasının mide ilacına 20 adet uyku hapı katarak içirmek suretiyle uyuttuğunu, daha sonra da kravatla boğduğunu söyledi. Kadın cinayeti intihar süsü vermek için kocasının bilek damarlarını jiletle kestiğini itiraf etti.

Kocasını öldürmekten kadın tutuklanarak gözaltına alındı. Cinayetle ilgili soruşturmaya devam ediliyor. Kadın ile işbirliği yapan bulunup bulunmadığı araştırılıyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *