ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Cinayet gibi

Cinayet gibi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
İnsafsız sürücü, otomobiliyle çarpıp ölümüne sebep olduğu kız çocuğunun cesedini Sof Dağı’na sakladı!.. Alınan bilgilere göre, korkunç olay Değirmiçem Mahallesi Muammer Aksoy Bulvarı üzerindeki Yüksel Kara Apartmanı’nın
İnsafsız sürücü, otomobiliyle çarpıp ölümüne sebep olduğu kız çocuğunun cesedini Sof Dağı’na sakladı!..
Alınan bilgilere göre, korkunç olay Değirmiçem Mahallesi Muammer Aksoy Bulvarı üzerindeki Yüksel Kara Apartmanı’nın önünde gerçekleşti.
Henüz 9 yaşında olan Melek Koçak, karşıdan karşıya geçmek isterken Abdülkadir Haksal’ın kullandığı 27 SE 707 plakalı otomobilin altında kaldı. Abdülkadir Haksal, çarptığı kız çocuğunu hastaneye götürmek isterken yolda can verdi.
Panikleyince cesedi ormana sakladı
Abdülkadir Haksal, Melek Koçum’un ölmesi üzerine korkuya kapıldı ve cesedi Sof Dağı’na götürüp ağaçların arasına bıraktı. Bu sırada küçük kızın kaza geçirdiğini gören çevre sakinleri ailesine haber verdiler. Talihsiz aile şehirde ne kadar hastane, sağlık ocağı ve polikinlik varsa aramaya başladı. Ancak bir türlü ne ölüsünü ne de dirisini bulabildiler. Kapıcılık yapan baba Mehmet Koçum ve aile bireyleri ne yapacaklarını şaşırmışlardı.
Kızın evinin çevresinde tur atarken şüpheleri üzerine çekti
Diğer taraftan küçük kızın cesedini Sof Dağına ağaçların arasına bırakan Abdülkadir Haksal, kızın ailesinin ne durumda olduğunu görmek amacıyla, ailenin kapıcılık yaptığı Yüksel Kara Apartmanı’nın çevresinde tur atmaya başladı. Bu arada kazayı gören çevre sakinleri aracın plakasının sonunun 707 olduğunu söylediler. Melek Koçum’un amcasının plakasının sonu 707 olan aracın birkaç kez evin çevresinde tur attığını görmesi üzerine şüphelenerek kendi aracıyla peşine düştü. Kovalamaca sonucu Abdülkadir Haksal izini kaybettirdi. Ancak olayın emniyete haber verilmesi üzerine Abdülkadir Haksal 5 dakika içerisinde yakalandı.
Cesedi vatandaşlar buldu
Bu arada Sof Dağı’nda gezen köylüler, ağaçların arasına atılan Melek Koçum’un cesedini tesadüfen buldular ve jandarmaya haber verdiler. Jandarma olay yerinede ve ceset üzerinde yaptığı incelemede önce küçük kızın cinayete kurban gitmiş olabileceğini düşündü. Kazadan 8 saat geçmesine rağmen küçük kız tanınmaz hale gelmişti. Talihsiz yavru dün gözyaşları arasında Yeşilkent Mezarlığın’da toprağa verildi.
Baba: ‘’Bu ülkede insan hakkı yok’’
Muammer Aksoy Bulvarı Yüksel Kara Apartmanı’nın kapıcısı talihsiz baba Mehmet Koçum, sinir krizleri geçirirken, ‘’ Bu ülkede insan hakkı diye bir şey yok. İnsan bu kadar insanlık dışı hareket edemez.
İnsan hakları Avrupa da var. Burada parası olan her istediğini yapabileceğini düşünüyor’’ diye konuştu. Melek Koçum’un amcası Şükrü Koçum ise, her insanın kaza yapabileceğini belirtirken sonra şunları söyledi:
‘’ İnsanlık dışı hareket’’
‘’Herkes kaza yapabilir. Benim aracım var, ben de kaza yapabilirim. Ancak kaza yapan kişinin yaralıyı alıp hastaneye götürmesi veya kurtarmaktan için elinden geleni yapması gerek diyelim ki öldü, bu durumda yapılabilecek bir şey yok. Çünkü kasti bir hareket değil, istenilmeden olan bir olay fakat kazada ölen kişiyi ormana götürüp saklamak bir insanın yapacağı hareket değil. Üstelik bu bir de kız çocuğu’’

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *