ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP’li Özdemir, Bozgeyik‘e teşekkür etti

CHP’li Özdemir, Bozgeyik‘e teşekkür etti
YAYINLAMA: 24 Ocak 2023 / 11.52
GÜNCELLEME: 24 Ocak 2023 / 11.52
Şehitkamil belediyesinin 2004 yılı bütçesi kabul edildi. Oturum sırasında başkan Mehmet Bozgeyik ile CHP’liler arasında tartışma yaşandı.

CHP’li Akif Ekici, son iki yıldan bu yana belediyenin takas ettiği ve sattığı arsaların açıklanması için soru önergesi verdi. Bozgeyik, önergeyi gündeme almak için önce müdürlerle görüşmesi gerektiğini söyleyince CHP’liler arasında karşılıklı gerginlik yaşandı. Şehitkamil belediyesi meclisinin Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.

Bozgeyik CHP’lilerin yaptıkları konuşmalarında yatırımları inkar etmesine sevindiğini söyleyerek, “Demek ki bizim yatırımları artık görmeye başladınız ne mutlu size” diye konuştu.

Belediyenin 2004 mali yılı bütçesi kabul edildi

Şehitkamil belediyesi Meclisi’nin Ekim ayı ikinci olağan oturumu yapıldı. Oturumu başkan Mehmet Bozgeyik yönetti. CHP ve AKP’li meclis üyelerinin bazılarının mazeret bildirip katılmadığı oturumda, 2004 yılı tarifesi, 2004 mali yılı bütçesi, zabıta personeli ve Özel kalem müdürü mesaisinin yeniden tespiti konuları görüşüldü. Gündemdeki maddeler oy çokluğu ile kabul edildi. CHP’de Akif Ekici grup adına yazılı olarak soru önergesi verdi. 2002 ve 2003 yılında yapılan takas ve satılan arsaların sayısını, takas ve satış gerekçelerini istedi. Bozgeyik, “Konuyla ilgili olarak müdürlerinden gerekli bilgiyi aldıktan sonra gündeme alabilirim. Şu an için bir şey söyleyemem” dedi ve gündeme almadı.

On yılda 133 parkın hizmete girmesini takdir ediyoruz

Belediyenin 133 parkı hizmete soktuğunu halen 13 parkın yapımının devam ettiğini belirten CHP’li Cuma Özdemir, belediyeyi bu çalışmasından dolayı takdir ettiğini belirterek, başkan ve çalışanlara teşekkür etti. Özdemir, “Burada büyük şehrin hakkını inkar etmemek gerek. Yine fen işleri müdürlüğünün ihtiyacı olan beş traktör alınmalı, personel eksiği giderilmelidir. Yapılan parkları ve hizmetlerin korunması da önemli, fakat parklar işgal durumunda. İbrahimli bölgesinin imar planı Ankara’dan getirilen plancıya çıkarıldı. Gaziantep’te bu işi yapacak sayısız mühendis vardı” dedi.

Şahinbey’in parkları tinerci dolu

Başkan Mehmet Bozgeyik, yapılan yatırımların muhalefet meclis üyesi tarafından dile getirilmesinin sevindirici olduğunu belirterek, “Yatırımları görmeye başladınız. Biz buraya hizmet için geldik. Asfaltı Büyükşehir değil, biz yapıyoruz. Topladığımız emlak vergisinin büyük bir kısmını Büyükşehir’e ödüyoruz. Evet de bizim orada hakkımız var, onu alıyoruz. Bizim parklarda tinerci yok, korkulacak bir durumda yok. Siz kendi parklarınıza bakın (Şahinbey) oradaki parklar hep tinerci dolu. Siz dün aşevine karşı idiniz, şimdi aşevi açıyorsunuz. Demek ki biz sizden öndeyiz. Yine toplu sünnet, aşevi, üç Osmanlı hamamı, yedi uzay Çatılı pazar yeri, Merveşehir, emekli lokali gibi sayısız hizmetlerimiz oldu. Siz emekliler için kahve kiralarken biz emeklilere modern yer yaptık. Bugün hizmetimizle hepiniz övünüyorsunuz bu çok güzel” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *