ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP’de kavga istemiyorum

CHP’de kavga istemiyorum
YAYINLAMA: 25 Ocak 2023 / 12.30
GÜNCELLEME: 25 Ocak 2023 / 12.30
CHP Genel başkanı Deniz Baykal, Gaziantep toplantısı öncesi anlamlı mesajlar verdi:

CHP Genel başkanı Deniz Baykal, bugün saat 14:00’de Gaziantep’te 20 ilin kurultay delegesi ile gerçekleştireceği toplantı öncesinde Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada, “CHP’de kavga görüntüsüne izin vermem. Kavga eden kaybeder, silinir. CHP’de artık kavga kültürü geride kalmıştır, kimse kavga ederek yükselme arayışına girmesin” dedi.

Kırgınlık bitmeli

Baykal’ın ılımlı barış çağrısının ardından Gaziantep Büyükşehir belediye başkanı Celal Doğan ile kırgınlığın giderilmesi konusunda nasıl bir adım atılacağı merakla beklenmeye başlandı. Parti ileri gelenleri, Gaziantep’te CHP’nin seçim kazanma şansının ancak Celal Doğan’ın yeniden aday gösterilmesi ile mümkün olacağını ifade ederken, genel başkan Baykal’ın ılımlı ve kavga istemeyen açıklamalarının ardından, Doğan ile kırgınlıkların ortadan kaldırılması için ortam oluşturulmasına çalışıldığını bildirdi.

Bu partide herkese yer var

CHP’de artık kavga döneminin bittiğini vurgulayan Genel Başkan Baykal’ın, “Bu kurultay, sosyal demokrasi ve CHP içinde dayanışma, sevgi ve birlikte üretme kültürünün tam anlamıyla yerleştiği bir dönemi açmalı. Bu partide herkese yer var. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Kimse arkadaşlarını karalayarak yükselme hesabı yapmasın” şeklindeki açıklaması da anlamlı bulundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *