ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP Şehitkamil’de gerginlik sürüyor

CHP Şehitkamil’de gerginlik sürüyor
YAYINLAMA: 18 Şubat 2021 / 13.36
GÜNCELLEME: 18 Şubat 2021 / 13.36

Şehitkamil Belediyesi Meclisi’ndeki komisyon seçimlerinde SP ile hareket ettikleri gerekçesi ile ağır eleştirilere uğrayan ve haklarında partiden ihraç istemi ile soruşturma açılan CHP’liler dün ilk kez açıklama yaptı. CHP’li Cuma Özdemir, ikiye bölünmediklerini, olayın baş sorumlusunun ilçe başkanı Zihni Kepkep olduğunu ileri sürdü.

CHP Grup Başkan Vekili Özdemir, dün beraberindeki bazı meclis üyeleri ile birlikte düzenlediği toplantıda, gelişmelerle ilgili bilgi verdi. CHP İlçe Başkanı Zihni Kepkep’i suçlayan Özdemir, “Öyle bir hava yaratıldı ki, sanki CHP grubu ikiye bölündü. Yok böyle bir şey. Dün mecliste faaliyet raporuna ret oyu vererek birlikte hareket ettiğimiz, ikiye bölünmediğimiz görüldü. Bölünmeden, birlik ve beraberlik içerisinde Şehitkamil’in faaliyet raporuna ret oyu verdik” şeklinde konuştu.

Özdemir, “CHP ikiye bölünmüştür anlayışının ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha gördük. Grubu toparlaması gereken ilçe başkanı, grubu hiçe sayarak, ‘Hazırladığımız listeye oy vereceksiniz. Kim hazırladığımız listeye oy vermezse onu disiplin kuruluna veririm’ dedi. Ancak bizim komisyonları paylaşmak gibi kararımız vardı. Fakat ilçe başkanı buna karşı çıktı. Sanki arkadaşlarımız bir suç işlemiş gibi davranılıyor. Burada asıl yanlış yapan ilçe başkanıdır. Çıkan sorunların önderliğini de ilçe başkanı yapıyor. CHP grubu 18 kişidir ve faaliyet raporuna ret oyu vererek bu birlikteliğini ispatlamıştır” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *