ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP ile ortak değerlerimiz var

CHP ile ortak değerlerimiz var
YAYINLAMA: 16 Haziran 2021 / 13.39
GÜNCELLEME: 16 Haziran 2021 / 13.39
DSP İstanbul Milletvekili ve eski Enerji Bakanı Ziya Aktaş TBMM’de hükümet kurmak için öncelikli tercihlerinin CHP olacağını belirterek, CHP Meclis’e giremediği zaman diğer patiler ile hükümet arayışında bulanabileceklerini açıkladı.

Aktaş, baraj sorunlarının olmadığını iddia ederken, anketlere de inanmadıkların söyledi. DSP Gaziantep milletvekili adayları hafta sonu il binasında düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı. Toplantıya DSP Genel Başkan Yardımcısı Rahşan Ecevit tarafından görevli olarak gönderilen Ziya Aktaş ile Fadıl Ağoğlu, DSP’nin sürüklediği 57. hükümette yaptıkları, yapacakları ve yapamadıklarıyla ilgili tüm çalışmaları ve programı iki ayrı kitapçıkta topladıklarını açıklayan Aktaş, bunların tüm örgütlere dağıttıklarını ayrıca Güvercin Gazetesi ile de yine hizmetleri halka duyurmaya gayret göstereceklerini açıkladı.

DSP olarak şuana kadar hiçbir anket yaptırmadıklarını söylen Aktaş “Biz bu anketlere inanmıyoruz. Gerçek anketi halkımız 3 Kasım’da sandıkta yapacaktır. Halkımız hizmet veren dürüst, tutarlı partileri ayrıt edecektir. Fakat biz bu seçimde çok sürpriz çıkacağını tahmin ediyoruz. Özellikle bu se-- çimde seçmen çok kaygan bir zeminde bulunuyor ve sürekli değişiyor. Ama halk daha bilinçli olarak oyunu kullanacaktır. Ülkesini halkını sevenler sağduyulu hareket edecektir. Çünkü son pişmanlık fayda etmiyor” ye konuştu.

Genç Parti’nin tamamen şişirme bir politikayla yüksek gösterildiğini vurgulayan Aktaş, “Seçmen bir dürü-me, bir ayrana veya meyve suyuna oyunu değişmez. Elbette bunları alacak ama, oyunu vereceği yeri de sandıkta çok iyi belirleyecektir. Türkiye’de paranın nasıl kazanıldığı ortada. Siyasete giren Cem Uzan’ın ABD ve Türkiye’de bir çok kuruluşu tokatladığına yönelik iddialar var, davalar açılmış. Bu şekilde getirilen paralar şimdi seçim harcamasında kullanılıyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *