ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Cevdet Alkan intihar etti

Cevdet Alkan intihar etti
YAYINLAMA: 06 Kasım 2020 / 18.23
GÜNCELLEME: 06 Kasım 2020 / 18.23
Ekonomik sıkıntılar sanayiciyi bunalıma sürükledi

GSO Meclis Üyesi, Nizipli sanayici Cevdet Alkan bunalıma girerek intihar etti. Alkan’ın intiharı sanayiciler arasında büyük üzüntü yarattı. İthal ettiği büyük miktarda yağın dünya piyasalarında ani ve dramatik fiyat düşüşü göstermesinin, Alkan’ı son zamanlarda çok büyük sıkıntıya soktuğu ifade edildi.

Alkanlar Yağ Sanayi’nin sahibi Cevdet Alkan, dün saat 13.00 sıralarında öğle namazından çıkıp iş yerine geldiğinde, kendisine ait tabancasıyla intihara teşebbüs etti. Bu sırada fabrikadakilerin silah sesini duyması üzerine Konukoğlu Tıp Merkezi’ne kaldırılan Alkan tedavi altına alındı. Ancak yapılan müdahalelere yanıt vermedi ve yaşamını yitirdi. Alkan’ın cenazesi bugün Nizip Çarşı Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip toprağa verilecek.

Nizipli sanayici Ali Alkan’ın oğlu 57 yaşındaki Cevdet Alkan’ın 4 çocuk babası olduğu, çocuklarının ikisinin İstanbul’da tekstil fabrikası kurduğu, 2 çocuğunun da yine İstanbul’da okuduğu öğrenildi. Yakınları Alkan’ın yaklaşık üç yıldan beri psikolojik tedavi gördüğünü söylerken, bazıları da yoğun iş yüküne rağmen kurumsallaşamadığı ve bunun verdiği sıkıntının da kendisini yıprattığını ileri sürdü.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *