ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Celal Doğan olmadan Büyükşehir’i alamazlar

Celal Doğan olmadan Büyükşehir’i alamazlar
YAYINLAMA: 06 Kasım 2022 / 17.13
GÜNCELLEME: 06 Kasım 2022 / 17.13
DSP’liler CHP’nin Celal Doğan’sız büyükşehirde varlık gösteremeyeceğini söylerken, Baykal’ın dar kadro anlayışıyla CHP’nin iktidar olamayacağını ifade etti.

Ağyüz kızacak ama, gerçek bu

DSP eski il başkanı Cahit Bayram, farklı partide olmaları nedeniyle yorum yapmasının yanlış olacağını, ancak var olan gerçeğin söylenmesinde sakınca görmediğini belirtti. Bazı konularda kaybedenin siyasi parti olmayıp aksine halk olacağına dikkat çeken Bayram, açıklamalarına Ağyüz’ün kızabileceğini de hatırlatarak, CHP’nin Büyükşehir de Celal Doğan dışında alternatifinin olmadığını vurguladı.

Siyasette kindarlık olmaz, uzlaşmak gerek

Celal Doğan ile geçmişte karşı karşıya gelmesine rağmen, siyasette kindarlık olmayacağını vurgulayan Bayram, CHP’nin Büyükşehir de AKP karşısına güçlü bir aday çıkarması gerektiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Siyasette kindarlık olmaz, uzlaşmak gerek. Hizmet edenin önünü tıkamanın anlamı yok. Bundan halk zarar görür. Onun için Uzlaşıp güçlü birini aday göstermeliler. CHP bu konuda Celal Doğan ile avantaj yakalamış durumda. Siyaset diyalog rejimidir. Mücadele edersin, sonuçta yener veya yenilirsin. Yenildiğinde o kişinin başına mı kalmak gerek? Hayır, siyasette kindarlık olmaz. Hizmet eden eğer hak ettiği göreve getirilmezse, o zaman yalnız siyasi parti kaybetmez halk da kaybeder” dedi.

Doğan partiden birilerine şirin gözükmemiş olabilir

Celal Doğan’ın partiden birilerine şirin gözükmemiş olabileceğini, bu nedenle adaylığına karşı çıkılmasının doğal olduğunu kaydeden Bayram, siyasette böyle şeyler olabilir. Asıl önemli olan kazanmaktır derken, CHP’nin Büyükşehir’i Doğan’sız kazanma şansının çok zor olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *