ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Celal Doğan maaşının artırılmasını istemedi

Celal Doğan maaşının artırılmasını istemedi
YAYINLAMA: 05 Mayıs 2022 / 14.57
GÜNCELLEME: 05 Mayıs 2022 / 14.57
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin temmuz ayı olağan toplantısının ikinci oturumu yapıldı.

Oturuma Şahinbey Belediyesi dışındaki tüm meclis üyeleri katıldı. Büyükşehir belediye başkanı Celal Doğan’ın maaşı artırılmadı. Doğan, maaşının artırılmasını istemediğini, komisyonun bu konuda gösterdiği hassasiyete teşekkür ettiğini belirtti. Doğan, oturumu izleyen sendikacılara, “Bakın biz maaşımızı artırmıyoruz, suya zam yapmıyoruz, üstelik su faizini sildik” diye seslendi.

Şahinbey emlak parasını ödemiyor

Büyükşehir belediyesi Meclisi’nin 2003 yılı Ağustos ayı olağan toplantısının ikinci oturumu yapıldı. Celal Doğan’ın başkanlık yaptı oturuma Şahinbey Belediyesi dışındaki meclis üyelerinin tümü katıldı. Oturum sırasında Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediyelerinin 2002 yılı kesin hesapları oybirliğiyle kabul edildi. Bu maddeler oynanırken Başkan Doğan, “Şahinbey belediyesi halen emlak vergisi paramızı ödemiyor. Bilginiz olsun” diye konuştu.

Doğanın maaşı 3 milyar

Başkan Celal Doğan’ın maaşı komisyonun kararı ile artırılmadı. Doğan, komisyonun çalışmasına teşekkür ederken, maaşının artırılmasını kendisinin de istemediğini belirtti. Doğan’ın halen 3 milyar TL maaş aldığı öğrenildi.

Oy birliği ile kabul edildi

Bu arada başkan ödeneğinin yeniden tespiti, ihdas iptal kadro değişikliği, işyerlerinin açılış-kapanış saatlerinin yerinde tespiti, otoparkçılar derneğinin otopark fiyat tarifesine itirazlar oybirliğiyle kabul edildi.

Şahinbey ilçesindeki mahalleleei isim veriliyor

Bu arada sahibi ilçesinde bölünen mahalleleri isim verilmesi ile ilgili komisyonların çalışmasını hızlandırması istenirken, bu konuda öneri getirilmesi istendi. Oturum diğer maddelerin görüşülmesi için ileriki bir tarihi ertelendi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *