ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Çekoslavak Ticaret Ataşesi, şehrimiz tüccarlarıyla temasta bulunacak

Çekoslavak Ticaret Ataşesi, şehrimiz tüccarlarıyla temasta bulunacak
YAYINLAMA: 23 Aralık 2020 / 13.02
GÜNCELLEME: 23 Aralık 2020 / 13.02

20 Nisan salı günü Ticaret Odası’nda konuyla ilgili bir toplantı yapılacak. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından yapılan yazdı açıklamadan öğrenildiğine göre Çekoslovakya Ticaret Ateşesi 20 Nisan Salı günü şehrimize gelerek Gaziantepli tüccarlarla temaslarda bulunacak. Çekoslovak Ticaret Ateşesi ayrıca bir de Ticaret ve Sanayi Odasında toplantı yapacak.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından verilen bilgilerden öğrenildiği ne göre 20 Nisan Salı günü Çekoslovakya’nın İstanbul Ticaret Ateşesi Mr. Lauda şehrimize gelecek. Şehrimiz deki işyerlerinde incelemeler yaparak tüccarlarla temas kuracak olan Çekoslovak Ticarte Ateşesi Lauda saat 14.30’da da Ticaret ve Sanayi Odası salonunda bir toplantı yapacak, tüccarlarla görüşecek. Ticaret ve Sanayi Odasının konuyla ilgili yazılı açıklaması şöyle:

“Çekoslovakya'nın İstanbul Ticaret Ateşesi Mr. Lauda 20 Nisan Salı günü öğleden sonra şehrimize gelecektir. Mr. Lauda saat 14.30’da Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda bir toplantıya katılacaktır. Bu toplantıda Türkiye - Çekoslovakya ticari ilişkileri ve Çekoslovakya tekstil makinaları hakkında bilgi verilecek ve sorular cevaplandırılacaktır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *