ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

ÇATOM, insana yapılan yatırım

ÇATOM, insana yapılan yatırım
YAYINLAMA: 01 Mart 2021 / 13.44
GÜNCELLEME: 01 Mart 2021 / 13.44

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Koordinatörlüğü’nde, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi desteğinde, Elit Cilt Bakım Eğitim Öğretim Limited Şirketi işbirliği ile ilk özel Çok Amaçlı Toplum Merkezi Gaziantep’te açıldı.

Toplum Merkezi’nin açılışını yapan Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu, ÇATOM sayesinde bölge kadınlarının iş kadını olarak yetiştirileceğini ve bunun da bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali İhsan Sofuoğlu ise ilk özel ÇATOM’un Gaziantep’te açılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “En zor yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu proje insana yapılan yatırımdır. Umarım, GAP Bölgesi’nin diğer illerinde yaygınlaşır ve bölgenin sos- yo-ekonomik gelişmesine katkı sağlar” dedi.

Burada ELİT ÇATOM Gaziantep Sorumlusu Didem Demirtaş ise, mayıs ayından bu yana hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi ve “Kadınların toplumsal gelişmeye daha fazla katılımlarını sağlamayı, güçlendirmeyi, dengeli kalkınma sürecini başlatmayı hedefliyoruz. Şu anda 18 kursiyere 4 ay süreyle eğitim vereceğiz. Kursiyerlerimiz kursu başarı ile bitirdiklerinde estetisyen olarak iş yapabilecekler. Kursumuzda epilasyon, cilt bakımı ve temizliği, ürün tanıtımı ve zayıflama gibi konularda eğitimler veriliyor” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *