ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Cansız’a son görev

Cansız’a son görev
YAYINLAMA: 24 Eylül 2021 / 13.49
GÜNCELLEME: 24 Eylül 2021 / 13.49
Gaziantep Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü veznedarı Halil Yılmaz’ın silahlı saldırısında ağır yaralanan ve tedavi sırasında yaşamını yitiren Daire Başkanı Ali Cansız’ın cenazesi toprağa verildi.

Cansız için düzenlenen törene katılan ailesinin feryadı, GASKİ ve Büyükşehir personelinin gözyaşları dinmedi, büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, ‘Cansız’ı ebediyete uğurluyoruz’ derken, GASKİ Genel Müdürü Hasan Savrun, ‘Cansız kahpe bir kurşuna hedef oldu’ diye büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

GASKİ’de 7 Aralık salı günü saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda veznedar Halil Yılmaz’ın yerinin değiştirilmek istenmesi üzerine çıkan tartışmada Veznedar Yılmaz’ın açtığı ateş sonucu yaralanan daha sonra Konukoğlu Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınan Abone İşleri Daire Başkanı Ali Cansız (57) olaydan bir gün sonra yaşamını yitirdi.

Aynı olayda yaralanan tahsilat şefi Eyüp Demir (50) ise hastaneye kaldırılırken yolda ölmüştü. Silahlı saldırıda ölen Demir’in cenazesi çarşamba günü Camide kılınan namazdan sonra Asri Mezarlıkta Belediye Şehitliğinde toprağa verilirken Cansız’m cenazesi ise GASKÎ önünde düzenlenen törenden sonra doğum yeri olan Sam Köyü’nde defnedildi. GASKÎ önünde düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan ile Büyükşehir ve GASKÎ Daire Başkanları, personel, CHP il ve ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sendika başkanları ile resmi dairelerin müdürleri katıldı.

GASKİ önünde düzenlenen törenden sonra Cansız’ın cenazesi ailesinin isteği üzerine Sam Köyü’nde kılınan namazdan sonra toprağa verildi. Cenaze dolayısıyla GASKİ’de dün de işlemlerde aksama oldu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *