ANASAYFA arrow right Teknoloji

Çağrı Merkezi ile Beyaz Masa vatandaşa cevap veriyor

Çağrı Merkezi ile Beyaz Masa vatandaşa cevap veriyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.34
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.34
Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren “
Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren “Beyaz Masa” ile “ALO 153 Çağrı Merkezi” hizmete başlayalı yaklaşık bir yıl oldu. Günlük ortalama bin 500 çağrı alan Çağrı Merkezi ile Beyaz Masa, Gaziantep'in en ücra köşesindeki vatandaşın problemine cevap veriyor.
Etkin bir şekilde çalışmaya başlayan ALO 153 Çağrı Merkezi, vatandaşın derdiyle dertlenip onların sorunlarına çözüm üretiyor. 7 gün 24 saat çalışan “ALO 153 Çağrı Merkezi”nin kayıtları buradaki personel tarafından ilgili birimlere yönlendiriliyor.

Ayrıca sosyal medya üzerinden gelecek taleplerin değerlendirilmesi amacıyla beyaz masa üzerinde bir altyapı da oluşturuldu.
ALO 153'te Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ndeki her birimle ilgili halkla iletişim temsilcisi var. Buradaki temsilci konuyu en hızlı biçimde ilgili birime aktarıyor. Oradaki yetkililer vatandaşın talebini değerlendirerek yapılması gereken ne varsa, ilgili birime haber veriyor. Böylece belediye kendi içerisinde, çözümler üretip yeniden vatandaşa dönecek interaktif bir çalışma modelini hayata geçiriyor.
Kentin en ücra köşesindeki bir vatandaşın Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ulaşabileceği çağrı merkezi, daha önce Zabıta Daire Başkanlığı tarafından kullanılan 153 hattı; 185 GASKİ hattı, 188 Cenaze hattı ve 444 00 27 Büyükşehir Belediye hattını aynı çatı altında topladı.

Şehrin 9 ilçesinde bulunan vatandaşlar istedikleri zaman merkeze ulaşabiliyorlar. Asfalttan alt yapıya, kanalizasyondan içme suyuna, toplu taşıma araçlarından fırın denetimine, yol ve kaldırımdan, park ve bahçelere, mezarlık ve cenaze defin işlemleri ve belediyeyi ilgilendiren diğer bütün sosyal ve kültürel hizmetlere kadar birçok talep, şikâyet ve önerilerini “ALO 153 Çağrı Merkezi” hattını arayarak iletebiliyorlar.
Vatandaşların 7 gün 24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebileceği “ALO 153 Çağrı Merkezi” Gazianteplilerin telefon, kısa mesaj, internet, e-posta, posta, faks ve online destek hizmeti ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ulaşma, bilgi alma ve sorunlara çözüm bulma imkanı sunabiliyor.
Birim bünyesinde; GASKİ, İŞKUR, Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa bölümleri ile hizmet veriliyor.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *