ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Çağdaş insanların tek seçeneği CHP olmalıdır

Çağdaş insanların tek seçeneği CHP olmalıdır
YAYINLAMA: 03 Haziran 2021 / 14.41
GÜNCELLEME: 03 Haziran 2021 / 14.41
Türkiye’nin 4 Kasım sabahı CHP iktidarı ile uyanacağını kaydeden CHP Şehitkamil Belediye Meclis üyesi Emin Kaya, ülkenin içinde bulunduğu sorunların çözümü için sosyal demokratların iktidarının artık kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

Türkiye’de CHP’nin ve sosyal demokratların iktidarına ihtiyaç olduğunu ifade eden Kaya, “Dar gelirlinin, emeklinin, esnafın, öğrencinin, memurun tüm ülke insanının sorunlarından kurtulmasının yanında çağdaş, huzurlu ve mutlu bir yaşam için CHP iktidarının zamanı geldi. Halkımız bu kez CHP’yi iktidara taşıyarak, sıkıntılardan arınacak” dedi. Sosyal demokrat seçmen bu kez bira-raya gelerek CHP’yi iktidara taşımalı. Sol iktidara özlem duyanlar bu fırsatı kaçırmamalı. Ülkenin gerici zihniyetlere teslim edilmemesi için çağdaş düşünen aydın insanların tek seçeneği CHP olmalıdır. Partimizin mevcut partiler arasında ilk önce tercih edilmesi bizi umutlandırıyor” dedi.

Soyguncu ve talancı düşüncelere ülke yönetiminin teslim edilmemesi için halkın geçmişi ve mevcut programı ile CHP'yi iktidara taşıyacağından endişe duymadığını söyleyen Kaya, “Dünyayı sosyal demokrat düşünce yönetiyor. Türkiye’yi de aynı şekilde sosyal demokrat düşünce yönetmeli. Çağ dışı düşünceye yer verilmemeli. Türkiye’yi AB ye taşıyacak tek parti CHP’dir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *