ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükşehir Belediyesi arşiv hazırlayacak

Büyükşehir Belediyesi arşiv hazırlayacak
YAYINLAMA: 23 Mart 2023 / 16.05
GÜNCELLEME: 23 Mart 2023 / 16.05
Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan karar ile bundan böyle belediye ile ilgili tüm bilgilerin arşivlendirilmesi için meclisten karar çıkarıldı. Bundan sonra arşiv konusunda sıkıntı yaşanmayacak. Bu arada Celal Doğan’ın isminin bir parka verilmesi de kabul edilen maddeler arasında yer aldı.

Yuvarlak geçidinin ismi Yağmur olarak değiştirildi

Büyükşehir Belediye Meclisinin 2003 yılı Kasım ayı olağan toplantısının üçüncü oturumu yapıldı. Gündemde yer alan 17 maddeden 9’u kabul edilirken, diğerleri hazır olmadığı için komisyona   gönderildi. Kabul edilen maddeler arasında itfaiye ve zabıta personelinin 2004 yılı maktu mesaisinin yeniden tespiti, Büyükşehir Belediyesi toptancı hal yönetmeliğinin 17.25 ve 49. Maddelerinde değişiklik yapılması, 13 personelin tayininin onaylanması, kabul edildi. Gaziantep Kültür ve Eğitim Derneği’nin mülkiyeti belediyeye ait olan halen kullanılan İstanbul Mecidiyeköy’deki dairenin kullanma hakkının yeniden aynı derneğe verilmesi, belediyeye ait 9 adet arsanın satışı, İnönü mahallesindeki Yuvarlar geçidinin isminin yağmur olarak değiştirilmesi, Düztepe’de bölünen mahalleye Esentepe isminin verilmesi kabul edildi.

Doğan’ın ismi para verildi

İsimlendirme komisyonu tarafından Meclis’te Celal Doğan’ın isminin Ali Nadi Ünler Bulvarındaki parka verilmesi teklifi, ittifakla kabul edilirken, Durdu Yetkinşekerci, Şakir Güç ve Kemal Bayındırın isimlerinin de uygun yerlere verilmesi kararlaştırıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *