ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bütçeyi Ankara’daki bürokratlar yiyor

Bütçeyi Ankara’daki bürokratlar yiyor
YAYINLAMA: 03 Ağustos 2021 / 12.51
GÜNCELLEME: 03 Ağustos 2021 / 12.51
Yeni kurulacak hükümetin acil olarak güven ve istikrarı sağlaması gerektiğini söyleyen Bakırcılar Odası Başkanı M. Burhan Kervancıoğlu, diğer partilerin halka vereceği bir şey olmadığı için kendi açtıkları kuyuya düştüğünü açıkladı.

Tek parti iktidarının Türkiye’nin yarınlar için çok güzel olacağını ümit ettiklerini ifade eden Kervancıoğlu, koalisyon hükümetlerinde anlaşmazlıkların Türkiye’yi olumsuz etkilediğini bu nedenle yeni yapılanmada böyle bir sıkıntı olmayacağını açıkladı.

Seçimde ortaya çıkan tek partili iktidar modelinin ülkenin lehine olacağını tahmin ettiğini kaydeden Kervancıoğlu, “Diğer partilerin baraj altında kalmasını, yıllardan beri yaşanan sarsıntılar ve rahatsızlığın tepkisi olarak görüyorum. O partiler bile böyle bir sonucu beklemiyordu. Kendim ettim, kendim buldum gibi oldu. Halka verecek bir şeyleri olmadığı için kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü” dedi. Yeni kurulacak hükümetin en başta savurganlığın önüne geçmesi gerektiğini vurgulayan Burhan Kervacıoğlu, Türkiye’nin bütçesinin yansını Ankara’daki bürokratların yediğini ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *