ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Buse Terim, Gazianteplilerle Primemall AVM’de buluştu

Buse Terim, Gazianteplilerle Primemall AVM’de buluştu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.40
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.40
Buse Terim, Primemall Gaziantep’te düzenlenen etkinlikte takipçileriyle bir araya gelerek Boyner iş birliğiyle hazırlana
Buse Terim, Primemall Gaziantep’te düzenlenen etkinlikte takipçileriyle bir araya gelerek Boyner iş birliğiyle hazırlanan yeni koleksiyonun hikayesini ve kendisiyle ilgili merak edilenleri paylaştı.
Buse Terim, Boyner için çocukların en sevdiği karakterlerden ve en son trendlerden ilham alınarak hazırladığı ve geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Buse Terim X Boyner koleksiyonu kapsamında Gazianteplilerle Primemall AVM’de bir araya geldi.
Buse Terim, Boyner ile iş birliği yapmanın kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek şunları kaydetti: ‘’Buse Terim X Boyner koleksiyonu ile yeni sezonda Boyner’in çocuk giyim kategorisine farklı bir renk ve heyecan katmak istedik. Güncel çizgilerle tasarlanan, tüm çocukların seveceği bir koleksiyon yapma hedefiyle yola çıktık. Kendi kızıma da keyifle giydirdiğim, heyecan verici bir koleksiyon oldu."
Terim ayrıca, "Baby on the Go" patik koleksiyonundan kız ve erkek bebekler için 3’er patik modelini "Boyner X Baby on the Go" adıyla sadece Boyner’e özel olarak hazırladıklarını ve bu iş birliklerinin İlkbahar-Yaz 2020 sezonunda da devam edeceğini dile getirdi. Söyleşinin ardından Terim hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirip selfie yaparken kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu söyledi.
Primemall Gaziantep AVM’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinlik ve kampanyalar için takipte kalın. Haber Merkezi
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *