ANASAYFA arrow right Teknoloji

Burası neresi diye sordu, takipçileri yanıt verdi

Burası neresi diye sordu, takipçileri yanıt verdi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.03
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.03
sosyal medya takipçilerini makamında ağırlayarak, hediyeler takdim etti.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Twitter ve Facebook hesabında ‘burası neresi’ diye paylaştığı ödüllü soruya cevap veren sosyal medya takipçilerini makamında ağırlayarak, hediyeler takdim etti.
Twitter hesabında 25 bin 33 ve Facebook’ta 31 bin 293 takipçisi bulunan Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı devam eden İslam Bilim ve Teknik Tarihi Müzesi projesini ödüllü soru olarak paylaştı. Twitter ve Facebook hesabında 35 kişi soruya doğru cevap verdi. Başkan Tahmazoğlu doğru cevap veren ve Gaziantep’te oturan 25 kişiyle makamında bir süre sohbet ederek, hediyelerini takdim etti.Tokat ve Nizip’de oturan ve doğru cevap verenlere ise hediyeleri adreslerine gönderildi.
Yapılan çalışmaları sosyal medya üzerinden de duyurmaya çalıştıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Projelerimizin tanıtımı için çeşitli kampanyalar yapıyoruz. Son olarak sosyal medyada şuanda Belediyemiz hizmet binasının bahçesinde bulunan tarihi binada yapımı devam eden İslam Bilim ve Teknik Tarihi Müzesi projemizi paylaştık. İslam Bilim ve Teknik Tarihi Müzesi projemizle bölge halkına ve bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere bilim-teknik tarihindeki İslam Alimlerinin icatları ve bilim tarihine katkıları interaktif anlatımlarla sağlanacak olup, Astronomi, Coğrafya, Kimya, Fizik harita ve tıp bilimlerinin İslam dünyasındaki gelişimi tarihi yapı atmosferinde, dinamik ve yenilikçi müze anlayışıyla aktarılacaktır. Takipçilerimizin ilgi alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu sürekli sosyal medyadan takip etiklerini ifade eden Resul Kılıçoğlu ise “Başkanımızı makamında ziyaret ettiğimizde bizi çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Gaziantep için çok önemli çalışmalar yapıyor.Sosyal medyada sorulan sorudaki İslam Bilim ve Teknik Tarihi Müzesi’nden çok etkilendim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.İHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *