ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

‘’Bunlar artık gitmeli’’

‘’Bunlar artık gitmeli’’
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
Muhalefet Partileri tarafından hükümetin düşürülmesi yolunda verilen gensorunun meclis gündemine alınıp alınmaması konusunda dün yapılan oylama 6 oy farkıyla iktidarın lehine sonuçlanırken, muhalefet partilerinin temsilcileri, hükümetin fiilen bittiği, hukuken de bitmesi gerektiği yolunda görüş belirtiyorlar. Dün, TBMM’de gensorunun gündeme alınıp alınmaması yolundaki tartışmalı oylamaya 538 milletvekili katıldı, 271 iktidar partisi milletvekilinin oylarıyla, hükümet yine paçayı kurtardı. Muhalefet temsilcileri, Refahyol ortaklığının bozularak, meclisten yeni bir alternatif çıkarılması gerektiğini vurguluyor…
‘’Hükümet ülkeye zaman kaybettiriyor’’
Şahinbey Belediyesi Başkan Vekili Rıza Kaya: ‘’ Refahyol hükümetinin ülkeye vereceği bir şey kalmadı. Ülke suni gündemlerle zaman kaybediyor.
Hükümetin öncelikle enflasyon, işsizlik, sağlık ve eğitim gibi sorunlarımıza çözüm bulması gerekiyor. Ancak hükümet kurulduğundan bu yana bu sorunların çözümüne yönelik bir tek adım bile atılmadı. Bu nedenle hükümetin en kısa sürede gitmesi ve yerine Türkiye’yi sağlıklı ortamda seçime götürecek bir hükümetin kurulması gerekir. Hükümet ülkeye zaman kaybettiriyor.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *