ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bulgaristan’da düzenlenecek Türk Haftası’na Gaziantepli tüccarlar katılabilecek

Bulgaristan’da düzenlenecek Türk Haftası’na Gaziantepli tüccarlar katılabilecek
YAYINLAMA: 18 Aralık 2020 / 19.42
GÜNCELLEME: 18 Aralık 2020 / 19.42

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından yapılan açıklamadan öğrenildiğine göre 23-29 Nisan tarihleri arasında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da Türk Haftası düzenlenecek. Türk haftası dolayısıyla Bulgaristan ile ticari ilişkiler kurmak isteyen Türk iş adamları Bulgar yetkilileriyle görüşerek bağlantılar yapabilecek. Bu amaçla Bulgaristan'a gitmek isteyen Gaziantepli tüccarlar Ticaret Odası’na başvuracaklar. Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklama şöyle:

“23-29 Nisan 1982 tarihlerinde Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da Türk haftası düzenlenecektir. Türk haftası’nın ikinci gününde (24 Nisan 1982) Bulgar Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği yetkilileriyle de bir yuvarlak masa toplantısı yapılacak, ayrıca Bulgaristan'la ticari ilişkileri bulunan, ya da iş yapmak isteyen firmalarımızın Bulgar iş adamlarıyla temas yapmaları mümkün olacaktır.

Toplantıya katılmak isteyen işadamları kendi dövizlerini kullanarak kendi imkanlarıyla gideceklerdir. Katılacak işadamlarımız otel ve rezervasyon hakkında Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odasından bilgi alabilirler.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *