ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Buğday tüccarlarına son ihtar yapıldı

Buğday tüccarlarına son ihtar yapıldı
YAYINLAMA: 12 Mart 2021 / 13.16
GÜNCELLEME: 12 Mart 2021 / 13.16
Eski buğday pazarı 15 Temmuz’da kapatılıyor

Bir süre önce belediye tarafından yapılan açıklamada eski buğday pazarının kapatılacağı, yeni yapılan eski garajlar yakınındaki yeni yere taşınmaları için buğday ticaretiyle uğraşanlar ikaz edilmişti Belediyenin ikazına aldırış etmeyen buğday tüccarları son kere uyarıldı. Konuyla ilgili olarak belediye tarafından yapılan açıkla şöyle:

“Buğday pazarı esnafına son duyuru Belediyenin kanalarını kullanarak en kısa zamanda ve en iyi şartları taşıyan buğday pazarını bu meslekle iştigal eden iş sahiplerine teslime hazır duruma getirmiştir.

İş yerleri 1 Temmuz 1982 günü işgal edilmesi lazım gelirken esnafın bu tarihe kadar kendisine tahsis edilen iş yerini işgal etmediği görülmektedir. Bir kısım esnafta mukavele yapmakta istememektedir. 15 Temmuz 1982 günü esnafın tamamı yeni iş yerlerine taşınmış olacaktır. Elektrik Abone işlemleri ESOT Genel Müdürlüğü tarafından yapılacaktır. Esnafın hemen müracaat etmesi gerekir.

15 Temmuz 1982 gününden itibaren eski buğday arsası tamamen söndürülecektir. En kısa zamanda bu esnafın Belediye ile mukavelelerini, yapmaları ve iş yerlerine taşınmalarını önemle rica ederim.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *