ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Bu, insanlığa sığmaz...”

“Bu, insanlığa sığmaz...”
YAYINLAMA: 08 Temmuz 2020 / 19.34
GÜNCELLEME: 08 Temmuz 2020 / 19.34
Dolmuşçulara, Belediye Başkanı ihtar etti

Fazla yolcu alan dolmuşçular şiddetle cezalandırılacak. Gerekirse dolmuşçuluk yapmasına izin verilmeyecek. Dolmuşlardan şikayetçi olanların hiç çekinmeden 21803 No’lu telefondan belediye başkanını aramaları isteniyor.

Vatandaşlar tarafından gazetemize ulaştırılan şikayetlerde dolmuşların 6-7 kişi yerine 8-10 hatta daha fazla yolcu aldıkları bildirilmişti. Okuyucularımızın şikayeti üzerine yaptığımız yayına Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ tarafından cevap verildi. Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ'un konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Kimsenin hakkından fazlasını istemesine izin verilmeyecektir. Altı kişilik dolmuşlara nasıl 8-10 kişi binebilir. Hemşerilerim buna nasıl müsaade ediyorlar. Balık istifi gibi üst üste insan yığmakla kimse bir şey kazanamaz. Bu insanlığa sığmaz. Bu tür davranış içine giren dolmuşçuları şiddetle cezalandıracağım. Gerekiyorsa dolmuşçuluk yapmasına izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımdan rica ediyorum. Bu şekilde fazla yolcu alan dolmuşçuları bizzat bana şikayet etsinler, yakından ilgilenip gerekeni yapacağım. Yağlı, kirli iş elbiseleriyle ne otobüslere, ne de dolmuşlara binilmez. Başkalarının üstünü başını kirletmeye ne hakkımız var?

Belediye trafik zabıta ekiplerine şimdi emir veriyorum. Fazla yolcu alan dolmuşçuları derhal cezalandıracaklardır. Dolmuşçulara müsamaha gösterecek olan Belediye trafik zabıtası memurlarını da şiddetle cezalandıracağım. Konu üzerinde hassasiyetle duruyorum. Sadece şikayet etmek yetmez, hemşerilerim şikayetleri konusunda bizlere yardımcı olmalıdırlar. Aksi taktirde müspet netice almamız güçleşir. Benim telefon numaram 21803 tür. Bu telefonla bana şikayetlerini ulaştırabilirler.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *