ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bu hattaki ara duraklarda halk saatlerce otobüs bekliyor

Bu hattaki ara duraklarda halk saatlerce otobüs bekliyor
YAYINLAMA: 16 Haziran 2020 / 19.44
GÜNCELLEME: 16 Haziran 2020 / 19.44

Okurlarımız tarafından gazetemize ulaştırılan şikayetlerden öğrenildiğine göre Hükümet Konağı - Binevler arasında çalışan otobüsler öğle ve akşam paydosundan sonra tıklım tıklım dolduğundan merkez dışındaki duraklarda vatandaşlar saatlerce otobüs beklemek durumunda kalıyor.

Vatandaşların Hükümet Konağı - Binevler arasında kolayca seyahat etmelerini sağlamak amacıyla öğle ve akşam paydosundan sonra bu hatlardaki otobüs sayısının bir süre artırılması, ondan sonra normal seferlerine devam etmesi isteniyor. Böylece ara duraklarda saatlerce beklemek durumunda kalan vatandaşlar da rahatlıkla evlerine gitmiş olacak. Belediye İşletmesi de daha fazla yolcu taşıyarak daha çok kazanacak.

Vatandaşların şikayetleriyle ilgili olarak Vilayet bitişiğindeki yeni açılan otobüs hareket merkezi yetkilileriyle yaptığımız görüşmede bunun zaman zaman yapıldığını, devamlı yapılması için gerekli önlemlerin alınacağı ifade edildi. Birkaç gün devam eden ve vatandaşı çok memnun eden uygulamanın devamlı olması isteniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *